Šis receptas visiškai pakeis jūsų nuomonę apie grybus!
Reikės:
500 g pievagrybių;
2-3 šaukštų sauso baltojo vyno;
2-3 skiltelių česnakų;
alyvuogių aliejaus pagal skonį;
druskos pagal skonį.
Gaminimas:
Grybus supjaustykite griežinėliais.
Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek alyvuogių aliejaus.
Suberkite peiliu susmulkintus česnakus ir minutę palaikykite karštame aliejuje.
Sudėkite grybus ir pakepinkite iki auksinės rudos spalvos.
Dabar galite pridėti vyno.
Kepkite grybus, kol vynas išgaruos.
Pagardinkite druska. Galima užbarstyti smulkintų petražolių.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].