Šis receptas visiškai pakeis jūsų nuomonę apie grybus!
REKLAMA
Reikės:
500 g pievagrybių;
REKLAMA
2-3 šaukštų sauso baltojo vyno;
2-3 skiltelių česnakų;
REKLAMA
alyvuogių aliejaus pagal skonį;
druskos pagal skonį.
Gaminimas:
Grybus supjaustykite griežinėliais.
REKLAMA
Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek alyvuogių aliejaus.
REKLAMA
Suberkite peiliu susmulkintus česnakus ir minutę palaikykite karštame aliejuje.
REKLAMA
Sudėkite grybus ir pakepinkite iki auksinės rudos spalvos.
REKLAMA
Dabar galite pridėti vyno.
REKLAMA
Kepkite grybus, kol vynas išgaruos.
REKLAMA
Pagardinkite druska. Galima užbarstyti smulkintų petražolių.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu info@zinoti.lt.