Paruoškite šiuos originalius mėsos suktinukus pagal „YouTube“ kanale pateiktą receptą.

REKLAMA

Be mėsos, reikia tik 2 kitų ingredientų – pagardinkite, iškepkite ir turėsite fantastiškus pietus!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 700-800 g kiaulienos nugarinės arba sprandinės (galite naudoti ir vištienos krūtinėlę)
  • 2-3 marinuotų agurkų
  • druskos, pipirų ir kitų mėgstamų prieskonių pagal skonį
  • 100 g kietojo sūrio

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Mėsą supjaustykite griežinėliais ir išmuškite mėsos plaktuku.

Kiekvieną riekelę iš abiejų pusių pabarstykite druska, pipirais ir prieskoniais pagal skonį.

REKLAMA

Sudėkite prieskoniais pagardintą mėsą į dubenį, uždenkite maistine plėvele ir 30-40 minučių palaikykite šaldytuve.

Tuo tarpu kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka.

REKLAMA

Nupjaukite agurkų galus ir supjaustykite juos išilgai į 4 plonesnes dalis.

Išimkite marinuotą mėsą iš šaldytuvo, paskleiskite ant stalviršio, ant krašto uždėkite agurko gabalėlį ir suvyniokite.

REKLAMA

Visus likusius mėsos gabalėlius taip pat įdarykite ir susukite.

REKLAMA

Patepkite mėsos suktinukus aliejumi ir sudėkite į kepimo indą vieną šalia kito.

Dėkite į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę ir kepkite apie 40 minučių.

REKLAMA

Praėjus šiam laikui, išimkite patiekalą iš orkaitės ir kiekvieną suktinuką apibarstykite tarkuotu sūriu.

REKLAMA

Paruošta!

Galite pabarstyti smulkintomis petražolėmis ir patiekti.

REKLAMA

Mėgaukitės!

REKLAMA

Vaizdo įrašo receptas:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].