Paruoškite skanią vakarienę iš sprandinės mėsos pagal mūsų pateikiamą paprastą receptą. Pagal šį receptą greitai ir lengvai paruošite puikų patiekalą, o mėsa bus neįtikėtinai minkšta, todėl niekada nepabos gaminti tokius pietus.

REKLAMA

Greitas ir paprastas receptas, kaip skaniai paruošti patiekalą iš sprandinės.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 3-4 svogūnų
  • 1 kg kiaulienos sprandinės
  • Druskos
  • Maltų juodųjų pipirų
  • 1 svogūno
  • 300-400 g pievagrybių
  • 2-3 pomidorų
  • 200 g kietojo sūrio

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Iš pradžių supjaustykite svogūną griežinėliais.

Paskleiskite griežinėlius ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.

REKLAMA

Supjaustykite kiaulieną storais griežinėliais.

Išmuškite kiaulieną virtuviniu plaktuku ir sudėkite ją ant svogūnų.

REKLAMA

Mėsą iš abiejų pusių pagardinkite druska ir pipirais.

REKLAMA

Aliejumi pateptoje keptuvėje 2-3 minutes pakepinkite kubeliais supjaustytus svogūnus.

REKLAMA

Į keptuvę taip pat sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir kepkite dar 10 minučių.

Po to gerai mišinį išmaišykite.

REKLAMA

Pagardinkite druska ir pipirais.

REKLAMA

Skardą su mėsa ir svogūnais dėkite į orkaitę ir kepkite 50 minučių 180°C temperatūroje.

Supjaustykite pomidorus.

REKLAMA

Sudėkite į kepimo skardą kartu su grybų mišiniu.

REKLAMA

Galiausiai ant viršaus užberkite tarkuoto kietojo sūrio.

Įdėkite kepimo skardą į iki 200°C temperatūros įkaitintą orkaitę 10 minučių.

REKLAMA

Po to galėsite patiekti gardžią mėsą ant stalo.

Mėgaukitės puikiu skoniu!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].