Gardžius ir sočius pietus galėsite paruošti vos per pusvalandį: mėsa išliks sultinga, o padažas suteiks jai nepakartojamą skonį.
REKLAMA
Jums reikės:
450 g kiaulienos nugarinės
REKLAMA
1 svogūno
4 arbatinių šaukštelių garstyčių
REKLAMA
Druskos (pagal skonį)
Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
REKLAMA
50 ml saulėgrąžų aliejaus
Vandens
REKLAMA
Baltojo vyno
Kaip gaminti?
REKLAMA
Išmuškite mėsą iš abiejų pusių, pabarstykite druskos ir pipirų, užtepkite garstyčių.
Įkaitinkite aliejų, sudėkite mėsą, apkepkite iš abiejų pusių.
REKLAMA
Apkeptą mėsą atidėkite.
REKLAMA
Pakepinkite svogūną.
REKLAMA
Mėsą sudėkite atgal į keptuvę, uždenkite dangčiu, ir troškinkite maždaug 35 minutes.
REKLAMA
Karts nuo karto įpilkite šiek tiek karšto vandens, įpilkite šlakelį baltojo vyno.
Patiekite su bulvių koše.
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].