Gardžius ir sočius pietus galėsite paruošti vos per pusvalandį: mėsa išliks sultinga, o padažas suteiks jai nepakartojamą skonį.

REKLAMA

Jums reikės:

450 g kiaulienos nugarinės

REKLAMA

1 svogūno

4 arbatinių šaukštelių garstyčių

REKLAMA

Druskos (pagal skonį)

Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

REKLAMA

50 ml saulėgrąžų aliejaus

Vandens

REKLAMA

Baltojo vyno

Kaip gaminti?

REKLAMA

Išmuškite mėsą iš abiejų pusių, pabarstykite druskos ir pipirų, užtepkite garstyčių.

Įkaitinkite aliejų, sudėkite mėsą, apkepkite iš abiejų pusių.

REKLAMA

Apkeptą mėsą atidėkite.

REKLAMA

Pakepinkite svogūną.

REKLAMA

Mėsą sudėkite atgal į keptuvę, uždenkite dangčiu, ir troškinkite maždaug 35 minutes.

REKLAMA

Karts nuo karto įpilkite šiek tiek karšto vandens, įpilkite šlakelį baltojo vyno.

Patiekite su bulvių koše.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].