Anksčiau klasikiniai kiaulienos kepsniai mūsų šeimoje buvo patys mėgstamiausi.

REKLAMA

Tačiau nuo tada, kai mes paragavome šios puikiai iškeptos kiaulienos nugarinės pagal „YouTube“ kanalo receptą, visiems patinka tik taip paruošta mėsa!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 1 kg kiaulienos nugarinės
  • 2 svogūnų
  • 1 pomidoro
  • 240 g sūrio
  • 1 šaukšto majonezo
  • 2 šaukštų grietinės arba natūralaus jogurto
  • 1 šaukšto pomidorų kečupo
  • 1 šaukštelio garstyčių
  • druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į dubenį.

REKLAMA

Įdėkite majonezo, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų, viską sumaišykite.

Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais.

REKLAMA

Su kečupu ir garstyčiomis dubenyje sumaišykite grietinėlę arba natūralų jogurtą.

REKLAMA

Kiaulienos nugarinę supjaustykite maždaug 1,5 cm storio riekelėmis.

REKLAMA

Iš abiejų pusių mėsos griežinėlius įpjaukite, padarydami tinklelio formą.

REKLAMA

Iš abiejų pusių pagardinkite druska.

Mėsą sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.

REKLAMA

Kiekvieną mėsos kepsnelį aptepkite paruoštu padažu ir ant jo uždėkite pomidoro riekelę.

Ant viršaus uždėkite svogūnų mišinį.

REKLAMA

Uždenkite folija.

Kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

REKLAMA

Praėjus šiam laikui, nuimkite foliją.

REKLAMA

Ant kiekvieno mėsos kepsnelio uždėkite riekelę sūrio ir dar šiek tiek pakepkite.

Atlikta, galite patiekti!

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].