Jums reikės:

  • 5 bulvių
  • 100 g sviesto
  • 5 šaukštų tarkuoto parmezano
  • 1 valgomojo šaukšto grietinės
  • 3 skiltelių česnako
  • 3 šaukštų smulkintų petražolių

Kaip gaminti?

  1. Nuplaukite bulves ir perpjaukite pusiau. Suberkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Virkite, kol suminkštės.
  2. Susmulkinkite česnaką, sumaišykite su suminkštėjusiu sviestu, pagardinkite druska ir pipirais. Suberkite tarkuotą parmezaną ir smulkintas petražoles, įdėkite grietinės.
  3. Išvirtas bulvių puseles dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, ant viršaus pilkite paruoštą masę.
  4. Kepkite maždaug 10-15 minučių iki 220 ° C įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus!

 

Naujienos Tavo el. pašte

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].