Šis nuostabaus skonio pyragas paruošiamas vos per 10 minučių: jokio kepimo, nereikia miltų, o šio deserto skonis yra tiesiog nuostabus!

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA

Tešlai:

  • 200 g sviestinių arba kakavinių sausainių
  • 100 g graikinių riešutų (arba pagal skonį)
  • 80 g sviesto

Kremui:

REKLAMA
  • žiupsnelio druskos
  • 200 g „Nutella“ kremo
  • 400 g minkštos varškės arba maskarponės
  • 50 g cukraus pudros
  • 200 ml saldžios grietinėlės

Papuošimui:

  • Riešutų ir šokolado

Kaip gaminti?

REKLAMA

Sudėkite sausainius į didesnį dubenį.

REKLAMA

Sutrinkite juos į smulkius miltelius.

Suberkite smulkintus riešutus ir išmaišykite.

REKLAMA

Į mišinį įpilkite lydyto sviesto ir išmaišykite.

Paspaudus tešla turi išlaikyti formą ir neišskirti daug sviesto.

REKLAMA

Supilkite masę į 18 cm skersmens torto formą.

REKLAMA

Suspauskite stikline, kad kraštai pakiltų.

Likusi tešlos dalis padengs dugną.

REKLAMA

Į dubenį suberkite pusę varškės arba maskarponės, sudėkite  „Nutella“ ir išplakite.

REKLAMA

Šį kremo sluoksnį tepkite ant tešlos.

Antrame dubenyje išplakite  grietinėlę su cukraus pudra.

REKLAMA

Sudėkite antrąją varškės arba maskarponės dalį.

REKLAMA

Šį kremą sluoksniuokite ant kremo su „Nutella“.

Viršų pabarstykite smulkintais riešutais.

REKLAMA

Galiausiai papuoškite tirpintu šokoladu ir riešutais.

REKLAMA

Kelias valandas palaikykite šaldytuve.

REKLAMA

Supjaustykite ir patiekite.

Skanaus!

REKLAMA

Video pamokėlė:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].