Skanūs įdaryti „Bambolini“ pyragėliai pagal „YouYube“ kanalo receptą, kuriuos galite greitai paruošti ir jie tikrai bus fantastiški!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 500 g miltų
  • 2 vnt. kiaušinių
  • 200 g vandens (arba pieno)
  • 4 g sausų mielių (15 g šviežių mielių)
  • 100 g rudojo cukraus
  • 50 ml aliejaus (arba sviesto)
  • Vanilės
  • Druskos

Įdarui:

REKLAMA
  • Vyšnių uogienės
  • Abrikosų uogienės

Pabarstymui:

  • Cukraus pudros

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Dubenyje sumaišykite persijotus miltus, kiaušinius, cukrų ir mieles.

REKLAMA

Įpilkite vandens, aliejaus ir viską sumaišykite.

REKLAMA

Galiausiai įmaišykite vanilę ir druską, perkelkite tešlą ant miltais pabarstytos lentos ir išminkykite.

REKLAMA

Tešlą įdėkite į riebalais pateptą indą, uždenkite ir palikite pakilti apie 2 valandas arba tol, kol tešla padvigubės.

REKLAMA

Iškilusią tešlą padėkite ant miltais pabarstyto stalviršio ir suformuokite stačiakampio formos lakštą.

REKLAMA

Padarykite nedidelius apskritimus ir pirštais suformuokite duobutę apskritimų viduryje.

REKLAMA

Į duobutę įdėkite uogienės, uždėkite kitą tešlos dalį, pirštais prispauskite kraštus. Suformuokite pyragėlius iš visos likusios tešlos.

REKLAMA

REKLAMA

Sudėkite pyragėlius ant kepimo skardos, leiskite šiek tiek pakilti.  Patepkite kiaušiniu ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

REKLAMA

Iškepusius pyragėlius aptepkite trupučiu uogienės, sumaišytos su vandeniu, tada pabarstykite cukraus pudra. Dar galite papildomai papuošti uogiene.

Skanaus!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].