Išbandykite šiuos vištienos suktinukus su grybais. Jie paruošiama greitai ir yra labai skanūs!

REKLAMA

Patiekalas papuoš tiek šventinį, tiek kasdienį stalą. Jį patogu įsidėti pietums į darbą. Puiki vakarienė ar šaltas užkandis.

REKLAMA

Sudėtis:

400 g vištienos

REKLAMA

300 g pievagrybių

130 g tarkuoto sūrio

REKLAMA

1 svogūnas

druskos

REKLAMA

pipirų

aliejaus

REKLAMA

Gaminimas:

Smulkiai supjaustykite grybus ir pakepkite ant aliejaus. Atidėkite atvėsti.

REKLAMA

Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepkite aliejuje, kuriame buvo kepti grybai.

REKLAMA

Mėsą supjaustykite porcijomis ir pamuškite. Pabarstykite pipirais, druska, uždėkite grybus.

REKLAMA

Ant grybų užbarstykite tarkuotą sūrį. Susukite suktinuką ir sutvirtinkite mediniu pagaliuku.

REKLAMA

Apkepkite vištienos suktinukus su grybais aliejuje ant didelės ugnies. Sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę ir troškinkite 10-15 minučių.

REKLAMA

Vištienos suktinukus su grybais pirmiausia sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių.

REKLAMA

Suktinukus galima papuošti vaisiais ar daržovėmis.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].