Tai – labai gražiai atrodantis Velykų skanėstas, kurį galite paruošti vos per kelias minutes. Šį patiekalą taip pat galima ruošti su agar-agaru, tačiau šį kartą pateiksime receptą su želatina.

REKLAMA

Jums reikės:

Ingredientų kiekį reguliuokite pagal tai, kokį kiekį nuspręsite ruošti: vienam tokiam patiekalui reikia 500 ml sultinio.

REKLAMA

  • 500 ml daržovių sultinio
  • 1 pakuotės želatinos
  • kietai virto kiaušinio
  • virtos morkos
  • virtų žirnių
  • kumpio arba virtos mėsos
  • krapų, petražolių
  • granatų sėklų (nebūtina)

Kaip gaminti?

REKLAMA
  1. Pagal instrukcijas paruoškite želatiną ir sumaišykite su daržovių sultiniu.
  2. Paruoškite dubenėlius dekoratyviais kraštais.
  3. Virtą kiaušinį ir virtą morką supjaustykite griežinėliais.
  4. Ant dubenėlių dugno užpilkite šiek tiek sultinio su želatina.
  5. Dėkite po griežinėlį paruoštų produktų, žalumynų ir granatų sėklų.
  6. Vėl užpilkite šiek tiek sultinio su želatina.
  7. Sudėkite virtą mėsą arba smulkiai pjaustytą kumpį.
  8. Leiskite sustingti, o tada išverskite ir patiekite.

Skanaus!

REKLAMA

Video pamokėlė:

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].