Geriausias amerikietiškų blynų receptas su „Nutella“!

Jei norite paruošti aukščiausio lygio delikatesą, yra vienas ingredientas, kuriuo visada galite pasikliauti: Nutella! 

Daugelio mėgstamiausia riešutų ir šokolado pasta jau seniai naudojama desertams, kokteiliams ir kitiems saldžiams patiekalams.

Sudėtis:

10 – 14 šaukštų Nutella.

Blynų ingredientai:

1-½ puodelio miltų;

3 šaukštai cukraus;

1 šaukštas kepimo miltelių

¼ šaukštelio druskos;

1 kiaušinis;

1 arbatinis šaukštelis gryno vanilės ekstrakto;

1 puodelis pieno.

Paruošimo metodas:

Įtieskite kepimo skardą su pergamentiniu popieriumi. Iš šokoladinio riešutų kremo suformuokite apskritimus, kurių skersmuo yra apie 2,5 cm.

Vienam apskritimui reikia maždaug pusantro šaukšto Nutella. Iš viso turėtų gautis 7-8 apskritimai. Kepimo skardą įdėkite į šaldiklį 15–20 minučių, kol apskritimai sušals ir taps tvirti.

Įkaitinkite didelę keptuvę ant vidutinės ugnies.

Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Įmuškite kiaušinį, supilkite vanilės ekstraktą ir pieną.

Tešla turi būti skysta, kaip blynų.

Šaukštą tešlos įkrėskite į keptuvę ir šiek tiek suplokite. Įdėkite 1 užšaldytą šokolado apskritimą ant tešlos.

Uždenkite Nutella pakankamai tešlos, kad jos visiškai nesimatytų. Kai tešla pradeda burbuliuoti, galima apversti.

Apverskite blyną ir kepkite dar 1-2 minutes, kol kita pusė tampa auksinės rudos spalvos.

Šaltinis