Jei norite paruošti aukščiausio lygio delikatesą, yra vienas ingredientas, kuriuo visada galite pasikliauti, tai – Nutella!

REKLAMA

Daugelio mėgstamiausias riešutų ir šokolado kremas jau seniai naudojama desertams, kokteiliams ir kitiems saldiems patiekalams.

REKLAMA

Sudėtis:

10 – 14 šaukštų Nutella.

REKLAMA

Blynų ingredientai:

1 – ½ puodelio miltų;

REKLAMA

3 šaukštai cukraus;

REKLAMA

1 šaukštas kepimo miltelių;

REKLAMA

¼ šaukštelio druskos;

REKLAMA

1 kiaušinis;

REKLAMA

1 arbatinis šaukštelis gryno vanilės ekstrakto;

REKLAMA

1 puodelis pieno.

REKLAMA

Paruošimo metodas:

Įtieskite į kepimo skardą pergamentinį popierių. Iš šokoladinio riešutų kremo suformuokite apskritimus, kurių skersmuo yra apie 2,5 cm.

REKLAMA

Vienam apskritimui reikia maždaug pusantro šaukšto Nutella. Iš viso turėtų gautis 7-8 apskritimai. Kepimo skardą įdėkite į šaldiklį 15–20 minučių, kol apskritimai sušals ir taps tvirti.

REKLAMA

Įkaitinkite didelę keptuvę ant vidutinės ugnies.

REKLAMA

Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Įmuškite kiaušinį, supilkite vanilės ekstraktą ir pieną.

REKLAMA

Tešla turi būti skysta, kaip įprastų blynų.

REKLAMA

Šaukštą tešlos įkrėskite į keptuvę ir šiek tiek suplokite. Uždėkite 1 užšaldytą šokolado apskritimą ant tešlos.

REKLAMA

Uždenkite kremą su pakankamai tešlos, kad jo visiškai nesimatytų. Kai tešla pradeda burbuliuoti, galima apversti.

REKLAMA

Apverskite blyną ir kepkite dar 1-2 minutes, kol kita pusė tampa auksinės rudos spalvos.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].