Taip gaminamą pyragą norėsite gaminti bent kelis kartus per savaitę, nes tai skanaus apversto obuolių vyniotinio receptas iš „YouTube“ kanalo, kurį būtina išbandyti.

REKLAMA

Tai labai paprastai paruošiamas ir tikrai labai skanus pyragas.

REKLAMA

Pasidalinkite šiuo receptu su savo šeima ir draugais.

Jums reikės:

REKLAMA

Tešlai:

  • Miltų – 120 g
  • Cukraus – 120 g
  • Kiaušinių – 3 vnt.
  • 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • Žiupsnelio vanilino

Įdarui:

REKLAMA
  • Obuolių – 4 vnt.
  • Cukraus – 2 arbatinių šaukštelių
  • Cinamono
  • Citrinos sulčių – 1 valgomojo šaukšto

Apibarstymui:

  • Cukraus pudros

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Obuolius sutarkuokite ir sumaišykite su cukrumi, citrinos sultimis ir cinamonu.

REKLAMA

Kitame inde paruoškite tešlą.

Dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi iki putų.

REKLAMA

Įmaišykite vanilę, ir galiausiai rankomis įmaišykite persijotus miltus su kepimo milteliais.

REKLAMA

Sutarkuotus obuolius paskleiskite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi (popierių lengvai patepkite riebalais).

Sluoksniuokite tešlą ant obuolių ir išlyginkite silikonine mentele.

REKLAMA

Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

REKLAMA

Tada apverskite ir nuimkite kepimo popierių.

REKLAMA

Atsargiai susukite vyniotinį ir jį suvyniokite į kepimo popierių.

Palikite atvėsti.

REKLAMA

Galiausiai pabarstykite cukraus pudra ir galėsite patiekti.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].