Tai ypatingas cukinijos patiekalų receptas: subtilūs suktinukai su gardžiu įdaru. Patiekalas tiks ant bet kokio stalo – pietų, vakarienės ar švenčių. Pagaminkite kuo daugiau, nes tikrai paprašys pakartoti!

REKLAMA

Sudėtis

pusė vidutinio dydžio cukinijos;

REKLAMA

100 g maltos mėsos;

2 svogūnai;

REKLAMA

1 paprika;

50 g pievagrybių;

REKLAMA

1 kiaušinis;

2-3 šaukštai manų kruopų;

REKLAMA

sūris;

majonezas;

REKLAMA

druska;

pipirai;

REKLAMA

Gaminimas

Iškepkite tris cukinijų blynus. Kad būtų lengviau susukti į ritinius, antros pusės neapkepinkite iki galo.

REKLAMA

Ant blynelių dėkite įdarą, sumaišytą iš maltos mėsos, pakepintų svogūnų, paprikos ir pievagrybių.

REKLAMA

Susukite ritinius, išdėliokite juos ant kepimo skardos.

REKLAMA

Viršų patepkite mišiniu iš majonezo ir tarkuoto sūrio.

REKLAMA

Kepkite orkaitėje, kol apskrus.

REKLAMA

Serviruodami papuoškite žalumynais.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].