Tai ypatingas cukinijos patiekalų receptas: subtilūs suktinukai su gardžiu įdaru. Patiekalas tiks ant bet kokio stalo – pietų, vakarienės ar švenčių. Pagaminkite kuo daugiau, nes tikrai paprašys pakartoti!
REKLAMA
Sudėtis
pusė vidutinio dydžio cukinijos;
REKLAMA
100 g maltos mėsos;
2 svogūnai;
REKLAMA
1 paprika;
50 g pievagrybių;
REKLAMA
1 kiaušinis;
2-3 šaukštai manų kruopų;
REKLAMA
sūris;
majonezas;
REKLAMA
druska;
pipirai;
REKLAMA
Gaminimas
Iškepkite tris cukinijų blynus. Kad būtų lengviau susukti į ritinius, antros pusės neapkepinkite iki galo.
REKLAMA
Ant blynelių dėkite įdarą, sumaišytą iš maltos mėsos, pakepintų svogūnų, paprikos ir pievagrybių.
REKLAMA
Susukite ritinius, išdėliokite juos ant kepimo skardos.
REKLAMA
Viršų patepkite mišiniu iš majonezo ir tarkuoto sūrio.
REKLAMA
Kepkite orkaitėje, kol apskrus.
REKLAMA
Serviruodami papuoškite žalumynais.
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].