Burnoje tirpstančios bandelės su česnaku ir mocarela!

Mocarelos gerbėjams tikrai patiks šis receptas: paruošti bandeles yra labai paprasta, ir tam tikrai neprireiks daug laiko ar ypatingų kulinarinių sugebėjimų. Išbandykite šį receptą jau dabar!

REKLAMA

Jums reikės:

Tešlai:

REKLAMA

250 g kvietinių miltų

1 šaukšto sausų mielių

REKLAMA

Šaukšto cukraus

125  šilto pieno

REKLAMA

1 kiaušinio

Šiek tiek smulkintų svogūnų laiškų

REKLAMA

1 šaukšto druskos

1 šaukštų džiovinto česnako

REKLAMA

3 šaukštų minkšto sviesto

Įdarui:

REKLAMA

Mocarelos sūrio

Druskos ir kitų prieskonių (pagal skonį)

REKLAMA

Šiek tiek smulkintų petražolių

Taip pat reikės:

REKLAMA

Lydyto sviesto

Plakto kiaušinio

REKLAMA

Smulkinto parmezano sūrio

Kaip gaminti?

REKLAMA

Miltus sumaišykite su sausomis mielėmis, cukrumi, pienu, kiaušiniu, smulkintu svogūnu ir druska. Viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Įdėkite džiovinto česnako ir minkšto sviesto, išmaišykite. Uždenkite medvilniniu audiniu, palikite 90 minučių rūgti.

Supjaustykite mocarelą, sumaišykite su druska, pasirinktais prieskoniais ir petražolėmis. Išmaišykite.

REKLAMA

Išminkykite tešlą ant miltais pabarstyto stalo, supjaustykite į lygias dalis.

REKLAMA

Į tešlos gabaliuką dėkite įdarą, minkydami uždenkite jį tešla.

REKLAMA

Dėkite ant kepimo skardos, uždenkite medvilniniu audiniu, ir palikite pastovėti apie 30 minučių.

Kiekvieną paruoštą bandelę patepkite plakto kiaušinio ir lydyto sviesto mišiniu.

REKLAMA

Pabarstykite parmezano sūriu,  kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje  (maždaug 25 minutes). Štai ir viskas!

REKLAMA

Patiekite šiltas.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].