Fantastiškai skanus kapučino skonio vyniotinis! Desertas, kuris patiks ne vienam kavos mėgėjui.

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA

Tešlai:

  • 5 kiaušinių
  • 5 šaukštų cukraus pudros
  • 5 šaukštų pusiau rupių miltų
  • 1 arbatinio šaukštelio kapučino miltelių

Kremui:

REKLAMA
  • 1 sviesto pakelio (250 g)
  • 6 šaukštų cukraus pudros
  • 2 arbatinių šaukštelių kapučino miltelių

Papuošimui:

  • Konditerijos gaminių dekoravimo priemonių
  • Šokolado glazūros

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Kiaušinių baltymus ir cukrų išplakite iki standžių putų.

Palaipsniui įmaišykite kiaušinių trynius ir miltus, sumaišytus su kapučino milteliais.

REKLAMA

Tešlą paskirstykite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.

Kepkite iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 13 minučių.

REKLAMA

Iškepusį pyragą iš karto susukite į ritinėlį ir palikite atvėsti.

Kremui:

REKLAMA

Sviestą, cukrų ir kapučino miltelius išplakite iki vientisos masės.

Kremo spalvą galite keisti, įmaišydami šiek tiek kakavos.

REKLAMA

Iškočiokite paplotėlį, ištepkite jį kremu.

Nepamirškite palikti šiek tiek kremo tepimui ant viršaus.

REKLAMA

Atsargiai susukite ritinį.

Paviršių užtepkite likusiu kremu.

REKLAMA

Papuoškite kremą dantyta mentele ir apibarstykite papuošimais arba šokoladiniu glajumi.

Jei norite, galite tiesiog papuošti paviršių plakta grietinėle.

REKLAMA

Galiausiai apibarstykite tarkuotu šokoladu arba kakava ir papuošimais.

REKLAMA

Palikite šaldytuve, kad sustingtų.

Linkime gero skonio!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].