Puikus, greitų ir paprastų naminių plikytos tešlos pyragėlių receptas, pagal kurį tikrai gali pasigaminti kiekvienas. Tereikia laikytis paprastų instrukcijų iš „YouTube“ kanalo ir turėsite fantastišką desertą!

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA

Tešlai:

  • Kvietinių miltų – 150 g
  • Vandens – 350 ml
  • Sviesto – 150 g
  • Kiaušinių – 3 vnt.
  • Druskos – 1/4 šaukštelio

Kremui:

REKLAMA
  • Plakamos grietinėlės 33 % riebumo – 200 ml
  • Varškės 170 g
  • Cukraus pudros 50-100 g

Gaminimo eiga:

Į puodą  su vandeniu įdėkite sviesto, užkaiskite ir leiskite jam ištirpti.

REKLAMA

Suberkite miltus ir išmaišykite, kad gautųsi vientisa tešla.

REKLAMA

Perkelkite tešlą į dubenį ir atidėkite į šalį.

REKLAMA

Dubenyje suplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos.

REKLAMA

Kol tešla dar šilta, pradėkite plakti ir po truputį įmaišykite kiaušinius.

REKLAMA

REKLAMA

Plakite, kol gausite kreminės konsistencijos masę.

REKLAMA

Sudėkite tešlą į konditerinį maišelį ir išspauskite norimą formą ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.

REKLAMA

Nustatykite 250 laipsnių temperatūrą orkaitėje ir kepkite 10 minučių (stebėkite kepimo procesą).

REKLAMA

Tuomet išimkite pyragėlius ir paruoškite kremą.

REKLAMA

Paruoškite kremą – grietinėlę išplakite su varške ir cukraus pudra.

REKLAMA

Pyragėlių viršūnėles nupjaukite, įdarykite paruoštu kremu ir galėsite patiekti.

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].