Paruoškite šią skanią vištieną pietums. Apkepkite vištieną su sviestu ir česnaku, ir ji bus ne tik kvapni, bet ir nepaprastai skani! Paruoškite mėgstamą garnyrą ir pietausite kaip restorane.

REKLAMA

Šį paprastą, bet skanaus patiekalo receptą radome jums „YouTube“ kanale.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 500 g vištienos krūtinėlės
  • Maltų juodųjų pipirų
  • 2 šaukštų miltų + 1 šaukštelio miltų
  • 40 g sviesto
  • 5-6 skiltelių česnako
  • 1/2 puodelio sultinio (vištienos arba daržovių)
  • 1 šaukštelio raudonėlio
  • 1 arbatinio šaukštelio citrinos sulčių
  • Petražolių

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Vištienos krūtinėles nuplaukite ir nusausinkite.

Supjaustykite kubeliais.

REKLAMA

Sudėkite mėsą į dubenį, pasūdykite, pagardinkite prieskoniais.

REKLAMA

Pabarstykite mėsą miltais ir išmaišykite, kad gerai jais pasidengtų.

Į keptuvę įpilkite augalinį aliejų, gerai įkaitinkite.

REKLAMA

Apkepkite mėsos gabaliukus.

REKLAMA

Išimkite mėsą iš keptuvės, sudėkite į keptuvę sviestą ir leiskite jam ištirpti.

Česnaką smulkiai supjaustykite ir pakepinkite svieste.

REKLAMA

Pabarstykite trupučiu miltų ir išmaišykite.

REKLAMA

Įpilkite sultinio, išmaišykite, suberkite raudonėlį, šaukštelį citrinos sulčių ir sudėkite mėsą.

Pabarstykite petražolėmis ir galėsite patiekti.

REKLAMA

Skanaus!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].