Skanaus vištienos krūtinėlės vyniotinio receptas su šonine ir grietine.

REKLAMA

„YouTube“ kanalo teigimu, šis vyniotinis puikiai tinka ir karštas, ir šaltas. Būtinai išbandykite šį receptą ir nustebinkite savo svečius!

REKLAMA

Jums reikės:

  • Šoninės juostelių – 400 g
  • Vištienos krūtinėlės – 700 g
  • Kumpio – 150 g
  • Tarkuoto sūrio – 200 g
  • Kiaušinių – 4 vnt.
  • Miltų – 200 g
  • Druskos – 10 g
  • Juodųjų pipirų – 5 g
  • Paprikos miltelių – 3 g
  • Grietinės – 50 g
  • Provanso žolelių – 5 g
  • Kepimo formos, kurios dydis 10 cm x 25 cm

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Pirmiausia sutarkuokite sūrį ir supjaustykite kumpį storesniais griežinėliais.

REKLAMA

Kepimo indą patepkite aliejumi.

Šoninę sudėkite ant formos dugno taip, kad ji išsikištų virš kepimo formos kraštų.

REKLAMA

Į vieną dubenį įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska, pipirais ir žolelėmis.

Vištienos krūtinėlę supjaustykite plonais griežinėliais, pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi.

REKLAMA

Gerai išmaišykite.

REKLAMA

Vištienos krūtinėlę pirmiausia apvoliokite miltuose, o tada – kiaušinių mišinyje.

Vištienos krūtinėlę sudėkite ant šoninės,

REKLAMA

Toliau dėkite kumpio griežinėlius ir tarkuotą sūrį.

REKLAMA

Ant viršaus supilkite likusį kiaušinių mišinį.

Vėl sluoksniuokite vištienos krūtinėlę, kumpio griežinėlius, sūrį.

REKLAMA

Dabar į likusį kiaušinių mišinį įmaišykite paprikos miltelius ir grietinę.

Užpilkite ant viršaus.

REKLAMA

Ant viršaus užlenkite išlindusias šoninės riekes ir uždenkite folija.

REKLAMA

Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 1 valandą.

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].