Šis vištienos patiekalas yra nepaprastai skanus, o jo ruošimui jums tikrai neteks sugaišti pernelyg daug laiko.

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 600-700 g vištienos krūtinėlės (supjaustytos plonais griežinėliais)
  • Druskos
  • Maltų juodųjų pipirų
  • 3-4 valg. š. garstyčių
  • 200 g grietinės
  • 2 česnako skiltelių
  • Citrinos sulčių
  • 150 g kieto, smulkiai tarkuoto sūrio
  • Maltų džiūvėsėlių
  • Sviesto

Kaip gaminti?

REKLAMA

Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.

REKLAMA

Supjaustykite plonais gabalėliais.

Pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.

REKLAMA

Sumaišykite visus marinatui skirtus ingredientus – garstyčias, grietinę, išspaustą česnaką ir citrinos sultis.

REKLAMA

Palikite marinuotis bent valandą (geriausia – per naktį).

Atskirame dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius su sūriu.

REKLAMA

Šiame mišinyje apvoliokite mėsos gabalėlius.

Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

REKLAMA

Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite po ploną gabalėlį sviesto ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40-45 minutes.

REKLAMA

Po 20-25 minučių apverskite, ir kepkite dar 20 minučių.

REKLAMA

Patiekite su pasirinktu garnyru – mums labiausiai patinka su virtomis bulvėmis  ir krapais.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].