Puikus receptas labai sultingai vištienos krūtinėlei paruošti, kuri patiks visai šeimai.

REKLAMA

Šį patiekalą visai nesudėtingai paruošite pagal vaizdo įrašą iš „YouTube“ kanalo!

REKLAMA

Jums reikės:

  • Svogūnų 2 vnt.
  • 1/2 šaukštelio druskos
  • 1/2 šaukštelio baltojo cukraus
  • 1 stiklinės verdančio vandens
  • 2 vištienos krūtinėlės gabalėlių
  • Druskos ir juodųjų pipirų
  • Žolelių mišinio (baziliko, mairūno, čiobrelių, rozmarino) arba vištienos prieskonių
  • 2 šaukštų majonezo
  • 2 šaukštų grietinės
  • 2 skiltelių česnako
  • žiupsnelio druskos
  • žiupsnelio juodųjų pipirų

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Pirmiausia paruoškite marinuotą svogūną. Supjaustykite jį pusžiedžiais, pabarstykite druska, cukrumi ir užpilkite verdančiu vandeniu.

REKLAMA

Leiskite marinuotis.

REKLAMA

Vištieną supjaustykite riekelėmis.

REKLAMA

Pagardinkite druska, pipirais ir žolelių mišiniu.

REKLAMA

Dubenyje sumaišykite majonezą su grietine, traiškytu česnaku ir pagardinkite druska bei prieskoniais.

REKLAMA

Į dubenį sudėkite svogūno gabaliukus, mėsos griežinėlius ir pabarstykite česnakų mišiniu.

REKLAMA

Likusį svogūną, likusią mėsą ir česnako mišinį sluoksniuokite.

REKLAMA

O dabar sužinosite gudrybę, kad mėsa būtų ypač sultinga! Viską uždenkite drėgnu kepimo popieriumi.  O tik tada uždenkite folija.

REKLAMA

Kepkite 30 minučių 180°C temperatūroje.

REKLAMA

Išimkite iš orkaitės, pabarstykite 80 g tarkuoto sūrio ir kepkite neuždengtą dar apie 10-15 minučių iki rudai auksinės spalvos.

REKLAMA

Mėsa bus tikrai labai sultinga ir minkšta!

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].