Pristatome labai lengvą bulvių paruošimo receptą, net vaikams jis bus visiškai nesudėtingas!

REKLAMA

Pakanka nuplautas daržoves sudėti į sūdytą vandenį ir virti.

REKLAMA

Virti reikia 30 minučių, ir patiekalas paruoštas. Nulupti bulvių net nebūtina!

REKLAMA

O kas, jei vietoj šaukštelio druskos, kaip įprasta, įdėtumėme pusę pakelio?

REKLAMA

Sunku patikėti, tačiau šis skanių bulvių receptas tapo daugelio namų šeimininkių mėgstamiausiu.

REKLAMA

Bulvių skonis toks, tarsi jos ką tik išimtos iš laužo ir jos nėra labai sūrios!

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA

1 kg bulvių;

REKLAMA

0,5 kg druskos;

REKLAMA

vanduo.

REKLAMA

Gaminimas:

Naudojant kempinę, švelniai nuvalykite bulvių paviršių, kad neliktų purvo, bet stenkitės nepažeisti žievelės.

REKLAMA

Sudėkite bulves į puodą ir įdėkite 0,5 kg druskos.

REKLAMA

Užpilkite bulves litru karšto vandens.

REKLAMA

Uždėkite puodą ant viryklės ir uždengite dangčiu. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir dar virkite 25-30 minučių.

REKLAMA

Išimkite bulves iš puodo naudodami kiaurasamtį.

REKLAMA

Jei ruošiatės patiekti patiekalą iš karto, nuplaukite druską nuo bulvių tekančiu vandeniu.

REKLAMA

Pridėkite sviesto, žalumynų, ir mėgaukitės patiekalu!

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].