Virtinukai iš varškės ir bulvių košės patiks ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Juos labai lengva pasigaminti ir jie puikiai tiks greitiems pietums!
REKLAMA
Ingredientai:
REKLAMA
- bulvės – 2 vnt.;
- varškė – 200 g;
- miltai – 2 valgomieji šaukštai;
- kiaušinis – 1 vnt.;
- sviestas – 50 g;
- grietinė – 1 valgomasis šaukštas;
- cukrus – 2 arbatiniai šaukšteliai;
- aviečių uogienė – pagal skonį;
- druska – pagal skonį.
Gaminimas:
Nuskustas bulves išvirkite, kol suminkštės ir sutrinkite į tyrę. Bulvių košę sumaišykite su varške, kiaušiniu ir miltais, tada suberkite cukrų ir druską. Gerai išmaišykite.
REKLAMA
Tešlą padalinkite į mažus gabalėlius ir nedelsdami sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį virti, kol suminkštės. Patiekite virtinukus su grietine, sviestu ir uogiene. Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].