Varškės pyragas su razinomis: lengvas ir greitai paruošiamas receptas

Iškepti šį pyragą yra labai paprasta. O skonis tiesiog nuostabus! Lai varškės pyragas su razinomis tampa jūsų mėgstamu desertu.

REKLAMA

Sudėtis:

Tešlai:

300 g miltų

REKLAMA

10 šaukštų aliejaus

100 g cukraus

REKLAMA

10 šaukštų pieno

2 šaukštai grietinės

REKLAMA

2 kiaušiniai

1 šaukštelis kepimo miltelių

REKLAMA

Įdarui:

500 g varškės

2 šaukštai grietinės

REKLAMA

150 g razinų

3 šaukštai manų kruopų

REKLAMA

3 kiaušiniai

1 šaukštelis vanilinio cukraus

REKLAMA

citrinos ar apelsino žievelė

Gaminimas:

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cukrumi, grietine ir pienu. Maišykite tešlą, kad būtų vienodos konsistencijos. Pačioje pabaigoje į tešlą supilkite aliejų.

REKLAMA

Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite pusę tešlos. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 8-10 minučių.

REKLAMA

viryklė

Ruoškite įdarą. Sumaišykite kiaušinio trynius su varške, manų kruopomis, grietine, vaniliniu cukrumi ir citrinos ar apelsino žievele.

REKLAMA

Atskirame inde išplakite kiaušinių baltymus iki putų ir sumaišykite juos su varškės mase. Pačioje pabaigoje į varškę sudėkite razinas ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Mišinį perkelkite ant iškepusio pyrago kepimo formoje. Tada užpilkite likusia tešlos dalimi. Viršų sutepkite kiaušiniu ir kepkite orkaitėje 30-35 min .Supjaustykite iškepusį pyragą ir pabarstykite cukraus pudra.

cukraus pudra

REKLAMA

Ir kaip jums šis varškės pyragas su razinomis? Beje, vietoj razinų galite dėti bet kokius mėgstamus džiovintus vaisius ar uogas.

Naminis blynų pyragas su maskarponės kremu ir šokoladu

pyragas

REKLAMA

Jei atsibodo paprasti blynai, galite į tešlą pridėti įvairių priedų. Be to, ar žinojote, kad iš blynų galite pasigaminti nuostabaus skonio pyragus ir desertus? Šį kartą pristatysime jums labai įdomų receptą. Blynų pyragas su maskarponės kremu ir šokoladu pakerės savo nuostabiu skoniu! Beje, jam puikiai tinka ne tik šviežiai iškepti blynai, bet ir tie, kurie buvo iškepti anksčiau!

REKLAMA

Ingredientai:

blyneliams:

  • Pienas – 0,5 litro;
  • Cukrus – 3 valgomieji šaukštai;
  • Druska – 0,5 arbatinio šaukštelio;
  • Soda – 0,5 valgomojo šaukštelio;
  • Miltai – 1,5 stiklinės;
  • Kiaušinis – 1 vienetas;
  • Augalinis aliejus – 3 valgomieji šaukštai.

kremui:

REKLAMA
  • Maskarponė – 500 gramų;
  • Cukraus pudra – 150 gramų;
  • Šokoladas – 100 gramų;
  • Grietinėlė – 200 gramų;
  • Vanilinas – pagal skonį.

Gaminimas:

  1. Sumaišykite pieną, kiaušinį ir cukrų.
  2. Sudėkite išsijotus miltus, druską ir sodą. Išmaišykite.
  3. Supilkite augalinį aliejų.
  4. Sutepkite keptuvę augaliniu aliejumi.
  5. Kepkite blynus, stengdamiesi, kad jie būtų vienodo dydžio.
  6. Į maskarponę sudėkite cukraus pudrą. Sumaišykite mikseriu.
  7. Įpilkite grietinėlės ir įdėkite vanilino, išmaišykite. Sutarkuokite šokoladą.
  8. Į kremą sudėkite šokoladą ir vėl išmaišykite. Palikite šiek tiek šokolado papuošimui.
  9. Ant lėkštės padėkite pirmąjį blyną.
  10. Sutepkite jį kremu.
  11. Toliau darykite pyragą tokia tvarka: blynas, kremo sluoksnis, vėl blynas.
  12. Papuoškite pyrago viršų likusiu šokoladu. Padėkite pabaigtą pyragą į šaldytuvą ir laikykite jį ten mažiausiai 5 valandas. Geriausia laikyti per naktį. Pyragą galite papuošti vaisiais.

Darbo eiga:

1.

REKLAMA

blynų pyragas

2.

REKLAMA

3.

REKLAMA

blynų pyragas

4.

REKLAMA

5.

REKLAMA

6.

REKLAMA

7.

REKLAMA

8.

REKLAMA

9.

REKLAMA

10.

REKLAMA

blynų pyragas

11.

REKLAMA

blynų pyragas

12.

REKLAMA

blynų pyragas

Tikimės, kad blynų pyragas jums patiks. Skanaus!

blynų pyragas

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].