Svogūnų žiedai bus jūsų mėgstamiausias užkandis. Pasikepinkite svogūnus ir linksmai praleiskite vakarą kartu su savo draugais.
REKLAMA
Ingredientai:
- svogūnai – 2 vnt.
- druska ir prieskoniai – pagal skonį.
Tešlai:
REKLAMA
- kiaušiniai – 2 vnt.
- cukrus – 2 arbatiniai šaukšteliai
- druska – 2 žiupsneliai
- miltai – 100 gramų
- vanduo – 100 mililitrų.
Gaminimas:
REKLAMA
Svogūną supjaustykite vidutinio dydžio žiedais, tada rankomis padalinkite į plonesnius žiedus. Apibarstykite druska ir prieskoniais.
Paruoškite tešlą: išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska, įpilkite vandens ir sudėkite miltus. Svogūnų žiedus pamerkite į tešlą ir pakepinkite karštame aliejuje. Patiekite su padažu. Šis užkandis gali lengvai pakeisti bet kokius parduotuvės užkandžius.
REKLAMA
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].