Tešla maišelyje iškils prieš mūsų akis. Neįtikėtinai minkšto ir puraus pyrago receptas

Jei kartais tingite išsikepti pyragą, nes ilgai reikia maišyti tešlą, šis receptas jums labai patiks. Pyrago tešla maišelyje iškils prieš jūsų akis, tad jums nereikės įdėti daug darbo maišant!

REKLAMA

Ingredientai:

Tešlai:

REKLAMA
  • miltai – 280 g;
  • cukrus – 25 g;
  • druska – 3 g;
  • vanilinis cukrus – 5 g;
  • mielės – 4 g;
  • kiaušinis – 1 vnt.;
  • lydytas sviestas – 20 ml;
  • šiltas pienas – 150 ml.

Įdarui:

  • obuoliai – 2 vnt.;
  • sviestas – 50 g;
  • cukrus – 50 g.

Gaminimas:

Visus tešlai skirtus produktus sudėkite į maišelį (geriausia naudoti tvirtą maišelį, kuris užsidaro).

REKLAMA

tešla

Minkykite tešlą rankomis, kol gausis vientisa masė. Palikite tešlą šiltai pastovėti 1 valandą.

REKLAMA

Tada išimkite tešlą iš maišelio. Dar kartą išminkykite ją ir sudėkite į kepimo formą. Iš anksto ištepkite formą trupučiu sviesto.

REKLAMA

Uždenkite indą rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 30 minučių. Per šį laiką tešla pakils.

Tada nulupkite obuolius ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite juos ant tešlos.

REKLAMA

tešla

Ant obuolių užtarkuokite sviesto.

REKLAMA

Apibarstykite produktą cukrumi ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, 25 minutes.

REKLAMA

Pyragas kepdamas puikiai iškils, o iškepęs bus labai skanus. O svarbiausia tai, kad tešlos gaminimas šiam pyragui yra tikras malonumas.

Vaizdo įrašas:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].