Visi, kas paragaus šių sūrio lazdelių – prašys recepto, nes jos labai skanios! Paruošimas labai paprastas, o rezultatas puikus.

REKLAMA

Jos puikiai tinka kaip greitas užkandis pavaišinti svečiams arba tiesiog kramsnoti sėdint prie televizoriaus.

REKLAMA

Būtinai išsaugokite šį receptą!

Jums reikės:

REKLAMA
  • 250 ml kefyro
  • 2 kiaušinių
  • 450 g paprastų miltų
  • 1 šaukštelio sodos
  • 1 šaukštelio druskos
  • 100 g kietojo sūrio
  • Šviežių prieskoninių žolelių
  • Svogūnų laiškų

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Prieš ruošiant visi produktai turi būti kambario temperatūros.

Į kefyrą suberkite druską ir sodą, ir įmuškite kiaušinius.

REKLAMA

Gerai išmaišykite.

Sudėkite stambia tarka sutarkuotą sūrį.

REKLAMA

Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus.

REKLAMA

Sudėkite juos į mišinį kartu su prieskoninėmis žolelėmis.

REKLAMA

Persijokite miltus ir palaipsniui įmaišykite juos į mišinį.

Svarbiausia, kad tešla būtų nelipni, minkšta ir elastinga.

REKLAMA

Stalviršį pabarstykite miltais.

Uždėkite ant jo tešlą.

REKLAMA

Iškočiokite iki 4 mm storio blyną.

Supjaustykite tešlą juostelėmis.

REKLAMA

Kiekvieną jų dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

REKLAMA

Ant vidutinės ugnies kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.

Atlikta! Šias sūrio lazdeles pagaminsite labai greitai, o rezultatas jus nustebins!

Mėgaukitės!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].