Sultingi kepenėlių koteltai pavergs jūsų širdis!

Paprastai kepenėlės tiesiog kepamos arba troškinamos keptuvėje, tačiau jas galima gaminti ir kitaip. Supjaustykite jas mažais gabalėliais ir iš jų pasigaminkite skanių bei sultingų kotletų.

REKLAMA

Prireiks 500 g kepenėlių. Nuo šio kiekio skaičiuokite ir likusius ingredientus. Kepenėles supjaustykite ir sudėkite į dubenį. Sutarkuokite vieną bulvę ir morką, smulkiai supjaustykite vieną svogūną.

REKLAMA

Kad masė suliptų, papildomai reikės miltų (3 šaukštų). Taip pat įmuškite 2 kiaušinius ir pridėkite 2 skilteles česnako. Masę išmaišykite. Pasirinktinai galite pridėti majonezo. Nepamirškite druskos ir pipirų.

REKLAMA

Jei masė mažai lipni, tikriausiai dėl to, kad bulvėse buvo mažai krakmolo, galite pridėti nuo trečdalio iki pusės šaukštelio krakmolo.

REKLAMA

Belieka kotletus kepti keptuvėje, kol suminkštės. 3-4 minutes iš kiekvienos pusės keptuvėje ir jau galima patiekti!

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].