Ar nusprendėte iki Naujųjų metų numesti kelis kilogramus, o gal jau seniai sveikai maitinatės ir mėgstate išbandyti naujus receptus?

REKLAMA

Išbandykite šiuos skanius špinatų blynelius, įdarytus sūriu pagal „YouTube“ kanalo receptą ir nesigailėsite!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 150 g špinatų lapų
  • 150 g avižinių dribsnių
  • 2 kiaušinių
  • Kietojo sūrio
  • 2x 200 ml vandens
  • 2 šaukštų saulėgrąžų aliejaus
  • Druskos
  • Juodųjų maltų pipirų pagal skonį

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Nuplaukite špinatų lapus.

REKLAMA

Supjaustykite juos mažesniais gabalėliais ir sudėkite į smulkintuvą.

Sudėkite avižinius dribsnius ir kiaušinius.

REKLAMA

Įpilkite 200 ml vandens.

REKLAMA

Dabar visą mišinį sumaišykite iki vientisos masės.

Leiskite sumaišytam mišiniui 30 minučių pailsėti.

REKLAMA

Tada įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.

REKLAMA

Taip pat įpilkite 2 valgomuosius šaukštus saulėgrąžų aliejaus ir įpilkite dar 200 ml vandens.

Vėl sumaišykite.

REKLAMA

Gautą špinatų mišinį supilkite į dubenį.

Naudodami samtį, pilkite atitinkamą kiekį ant riebalais pateptos keptuvės kaip blynus.

REKLAMA

Iškepkite ir, kai paviršius apskrus, apibarstykite tarkuotu sūriu.

REKLAMA

Sulenkite per pusę.

REKLAMA

Kepkite, kol sūris išsilydys ir patiekite.

Taip iškepkite visą špinatų mišinį.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Instrukcijos vaizdo įraše:

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].