Kai įprasti produktai virsta neįprastu patiekalu. Jums reikės:

REKLAMA

Vištienos filė (arba kalakutienos) 0,5 kg

REKLAMA

Didelės bulvės 0,65 kg

REKLAMA

1 kiaušinis

REKLAMA

Miltai 120g

REKLAMA

Česnakai 3 skiltelės

REKLAMA

aliejus kepimui

REKLAMA

Druska, balti malti pipirai

REKLAMA

Supjaustykite filė plonais gabaliukais, apvoliokite druskoje ir pipiruose.

REKLAMA

Nuskuskite bulves, nuplaukite ir sumalkite arba sutarkuokite; išspauskite ir nusausinkite nuo skysčio.

REKLAMA

Sumaišykite bulves su miltais, kiaušiniais, česnaku, druska ir pipirais.

REKLAMA

Iš anksto apvoliokite mėsą miltuose.

REKLAMA

Paimkite saują bulvių, ant delno padarykite blyną, ant viršaus uždėkite filė, viršų padenkite bulvėmis.

REKLAMA

Panardinkite blyną į aliejų įkaitintoje keptuvėje. Kepkite 10 minučių.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].