Kai įprasti produktai virsta neįprastu patiekalu. Jums reikės:
REKLAMA
Vištienos filė (arba kalakutienos) 0,5 kg
REKLAMA
Didelės bulvės 0,65 kg
REKLAMA
1 kiaušinis
REKLAMA
Miltai 120g
REKLAMA
Česnakai 3 skiltelės
REKLAMA
aliejus kepimui
REKLAMA
Druska, balti malti pipirai
REKLAMA
Supjaustykite filė plonais gabaliukais, apvoliokite druskoje ir pipiruose.
REKLAMA
Nuskuskite bulves, nuplaukite ir sumalkite arba sutarkuokite; išspauskite ir nusausinkite nuo skysčio.
REKLAMA
Sumaišykite bulves su miltais, kiaušiniais, česnaku, druska ir pipirais.
REKLAMA
Iš anksto apvoliokite mėsą miltuose.
REKLAMA
Paimkite saują bulvių, ant delno padarykite blyną, ant viršaus uždėkite filė, viršų padenkite bulvėmis.
REKLAMA
Panardinkite blyną į aliejų įkaitintoje keptuvėje. Kepkite 10 minučių.
REKLAMA
Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].