Sluoksniuotos tešlos ruošimas gali pareikalauti iš tiesų nemažai laiko, todėl siūlome išbandyti kur kas paprastesnį receptą. Vietoj įprastos sluoksniuotos tešlos pyragėlių ruošimui galima naudoti baltą duoną, ir tai pareikalaus gerokai mažiau pastangų.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 5 baltos duonos riekelių
  • 1 obuolio
  • 1 valg. š. cukraus
  • 1 valg. š. medaus
  • 1 valg. š. sviesto
  • 1 kiaušinio

Kaip gaminti?

REKLAMA

Nulupkite obuolį ir supjaustykite kubeliais.

REKLAMA

Į keptuvę suberkite obuolius, sudėkite medų, cukrų, sviestą ir troškinkite 5 minutes.

REKLAMA

Nupjaukite duonos plutelę. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite kočėlu.

REKLAMA

Išplakite kiaušinį ir juo sutepkite duonos riekeles.

REKLAMA

Formuokite pyragėlius, įpjaukite jų paviršių ir aptepkite plaktu kiaušiniu.

REKLAMA

Kepkite 15 minučių 190 laipsnių temperatūroje.

Skanaus!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].