Sluoksniuotos tešlos ruošimas gali pareikalauti iš tiesų nemažai laiko, todėl siūlome išbandyti kur kas paprastesnį receptą. Vietoj įprastos sluoksniuotos tešlos pyragėlių ruošimui galima naudoti baltą duoną, ir tai pareikalaus gerokai mažiau pastangų.
REKLAMA
Jums reikės:
- 5 baltos duonos riekelių
- 1 obuolio
- 1 valg. š. cukraus
- 1 valg. š. medaus
- 1 valg. š. sviesto
- 1 kiaušinio
Kaip gaminti?
REKLAMA
Nulupkite obuolį ir supjaustykite kubeliais.
REKLAMA
Į keptuvę suberkite obuolius, sudėkite medų, cukrų, sviestą ir troškinkite 5 minutes.
REKLAMA
Nupjaukite duonos plutelę. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite kočėlu.
REKLAMA
Išplakite kiaušinį ir juo sutepkite duonos riekeles.
REKLAMA
Formuokite pyragėlius, įpjaukite jų paviršių ir aptepkite plaktu kiaušiniu.
REKLAMA
Kepkite 15 minučių 190 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
REKLAMA
Vaizdo įrašo medžiaga:
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].