Tešlą paruošite vos per 5 minutes, o pyrago skonis jus tikrai maloniai nustebins.
REKLAMA
Vietoj braškių galite naudoti avietes, serbentus, mėlynes bei kitas uogas ar vaisius. Jei rinksitės rūgščius vaisius, reikia dėti daugiau cukraus.
REKLAMA
Jums reikės:
- 250 g varškės
- 250 g sviesto
- 250 g cukraus
- 250 g pusiau rupių miltų
- 4 kiaušinių
- 1 pakelio kepimo miltelių
- Braškių (ar kitų uogų)
Kaip gaminti?
REKLAMA
Išplakite kiaušinius su cukrumi.
Sudėkite suminkštėjusį sviestą.
REKLAMA
Sudėkite varškę ir išmaišykite.
Palaipsniui suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
REKLAMA
Viską gerai išmaišykite.
REKLAMA
Supilkite tešlą ant riebalais išteptos ir miltais pabarstytos kepimo skardos.
Sudėkite braškes.
REKLAMA
Pašaukite į iki 180°C temperatūros įkaitintą orkaitę.
REKLAMA
Kepkite 25-30 min.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].