Tokie kepiniai niekada nenusibosta!

REKLAMA

Ingredientai

  • Obuoliai – 4 vnt.,
  • Miltai – 1 stiklinė,
  • Cukrus – 150 g,
  • Kiaušiniai – 5 vnt.,
  • Vanilinis cukrus – pagal skonį,
  • Grietinė – 60 g,
  • Sviestas – 100 g,
  • Kepimo milteliai – 10 g,
  • Cinamonas ir druska – pagal skonį.

Gaminimo eiga

Tešlos gaminimas. Kiaušinius ir cukrų išmaišykite plaktuvu, tada įberkite žiupsnelį druskos ir ištirpintą bei atvėsusį sviestą. Sudėkite grietinę ir vanilinį cukrų. Išmaišykite.

Atskirai sumaišykite išsijotus miltus ir kepimo miltelius. Išminkykite tešlą ir palikite pailsėti.

REKLAMA

Įdaro gaminimas. Nuluptus obuolius supjaustykite griežinėliais ir suberkite į tešlą, išmaišykite. Supilkite tešlą į formą, padengtą kepimo popieriumi arba pateptą aliejumi. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 min.

Patiekite papuošę šviežiomis uogomis arba pabarstę cukraus pudra.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].