apelsinų pyragas

Jums reikės:

REKLAMA

150 g miltų

2 apelsinų

REKLAMA

80 g sviesto

100 g cukraus

REKLAMA

2 kiaušinių

1/3 arbatinio šaukštelio sodos

REKLAMA

Kaip gaminti?

Nulupkite vieno apelsino žievelę ir išspauskite sultis, sutarkuokite žievelę.

REKLAMA

Miltus persijokite su soda.

Sviestą išsukite su cukrumi, suberkite tarkuotą  apelsino žievelę, plakite palaipsniui įmaišydami kiaušinius.

REKLAMA

Suberkite miltus ir supilkite apelsinų sultis. Viską gerai išmaišykite.

Gautą tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą.

REKLAMA

Kepkite 180 ° C temperatūroje 30-40 minučių. Papuoškite apelsinų griežinėliais.

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].