Jums reikės:
REKLAMA
150 g miltų
2 apelsinų
REKLAMA
80 g sviesto
100 g cukraus
REKLAMA
2 kiaušinių
1/3 arbatinio šaukštelio sodos
REKLAMA
Kaip gaminti?
Nulupkite vieno apelsino žievelę ir išspauskite sultis, sutarkuokite žievelę.
REKLAMA
Miltus persijokite su soda.
Sviestą išsukite su cukrumi, suberkite tarkuotą apelsino žievelę, plakite palaipsniui įmaišydami kiaušinius.
REKLAMA
Suberkite miltus ir supilkite apelsinų sultis. Viską gerai išmaišykite.
Gautą tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą.
REKLAMA
Kepkite 180 ° C temperatūroje 30-40 minučių. Papuoškite apelsinų griežinėliais.
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].