Vištienos mėsą galima paruošti įvairiais būdais, o šiandien mes turime puikų patarimą iš „YouTube“ kanalo, kurio pagalba vištienos šlaunelės ir kitos vištienos dalys visada bus minkštos ir sultingos!

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 1 kg vištienos šlaunelių
  • 200 ml pieno
  • 200 ml vandens
  • 2 kiaušinių
  • 1 valgomo šaukšto paprastų miltų
  • druskos
  • juodųjų maltų pipirų
  • aitriosios paprikos

Gaminimo eiga:

Vištienos šlauneles gerai nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.

REKLAMA

Paimkite gilesnį puodą ir sudėkite vištienos šlauneles.

Ant šlaunelių įpilkite  pieno ir vandens.

REKLAMA

Pagardinkite druska ir pipirais.

REKLAMA

Troškinkite uždengtas šlauneles ant nedidelės kaitros maždaug 20 minučių.

Miltus sumaišykite su druska, pipirais ir aitriosiomis paprikomis.

REKLAMA

Kiaušinius išplakite šakute.

REKLAMA

Po 20 minučių išimkite vištienos šlauneles.

REKLAMA

Įmerkite vištienos šlauneles į kiaušinių masę, tada į miltus.

Kepkite karštame aliejuje, kol pagels.

REKLAMA

Patiekite su norimu garnyru ir padažu.

REKLAMA

Tokiu būdu galite paruošti skirtingas vištienos dalis ir garantuoju, kad mėsa išliks sultinga ir švelni.

REKLAMA

Gero apetito!

Vaizdo medžiaga:

REKLAMA

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].