Įvairūs mitybos specialistai pasakytų, kad naminės spurgos nėra pats sveikiausias patiekalas. Tačiau be galo skanus! O ir viskas, kas vartojama saikingai, yra gerai.
REKLAMA
Sudėtis
500 g mocarelos arba kietojo sūrio;
REKLAMA
3 šaukštai parmezano sūrio;
1 kiaušinis;
REKLAMA
100 g miltų;
0,5 šaukštelio raudonėlio;
REKLAMA
džiūvėsėliai;
sviestas;
REKLAMA
Gaminimas
Sumaišykite tarkuotą kietąjį sūrį arba mocarelą, kiaušinį ir parmezaną.
REKLAMA
Į mišinį pridėkite miltų ir raudonėlio.
REKLAMA
Minkykite tešlą.
REKLAMA
Susukite nedidelius sūrio tešlos rutulius. Šis receptas skirtas maždaug 40 spurgų! Užteks visiems.
REKLAMA
Apvoliokite spurgas džiūvėsėliuose.
REKLAMA
Lieka iškepti šį stebuklą aliejuje!
REKLAMA
Auksinės spurgos, tirpstančios burnoje, yra paruoštos!
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].