Turite išbandyti šį originalų blynų su marinuotais agurkais receptą pagal „YouTube“ kanalą.

REKLAMA

Tai bus puikus užkandis arba gali būti skani ir greita vakarienė!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 200 ml agurkų marinato
  • 3 marinuotų agurkų
  • 5 g sausų mielių
  • žiupsnelio druskos
  • 350 g paprastų miltų
  • saulėgrąžų aliejaus

Padažui:

REKLAMA
  • 2 marinuotų agurkų
  • 2 skiltelių česnako
  • žiupsnelio druskos
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
  • žiupsnelio paprikų miltelių
  • 100 g graikiško jogurto
  • 50 g majonezo

Gaminimo eiga:

Į dubenį įpilkite agurkų marinato, įdėkite 3 marinuotus agurkus ir viską sutrinkite su trintuvu.

REKLAMA

Įberkite sausų mielių, druskos ir gerai išplakite šluotele. Tada įberkite persijotus miltus.

REKLAMA

Tešlą minkykite rankomis, kad taptų vienalytė ir būtų kompaktiška, tada įdėkite į dubenį ir aptepkite saulėgrąžų aliejumi.

REKLAMA

Dubenyje esančią tešlą uždenkite maistine plėvele ir palikite 1 valandą šiltoje vietoje, kad pakiltų.

REKLAMA

Tada pakilusią tešlą išminkykite ant miltais pabarstyto stalviršio ir padalinkite į 8 lygias dalis.

REKLAMA

Kiekvieną gabalėlį iškočiokite, kad gautųsi blyno forma.

Kepkite karštame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

REKLAMA

Paruoškite padažą – smulkiai supjaustykite du marinuotus agurkus.

REKLAMA

Įdėkite tarkuoto arba susmulkinto česnako, druskos ir prieskonių.

Tada įdėkite jogurtą ir majonezą, gerai išmaišykite ir galite patiekti kartu su blynais.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].