Reikalingi produktai:

REKLAMA

150 gramų avižinių dribsnių;

REKLAMA

40 gramų medaus;

REKLAMA

100 gramų varškės;

REKLAMA

3 kiaušiniai;

REKLAMA

50 mililitrų kefyro;

REKLAMA

1 šaukštelis kepimo miltelių;

REKLAMA

pusė šaukštelio cinamono;

REKLAMA

2 obuoliai;

REKLAMA

augalinis aliejus;

REKLAMA

Gaminimas:

Avižinius dribsnius sumalkite į miltus.

REKLAMA

Į dribsnius sudėkite kepimo miltelius ir išmaišykite.

 

REKLAMA

Varškę sudėkite į dubenį ir sutrinkite šakute. Įpilkite medų ir kefyrą, viską išmaišykite elektriniu maišytuvu iki vientisos masės.

REKLAMA

Įmuškite kiaušinius, suberkite cinamoną ir viską išplakite. Tada į masę suberkite avižinius dribsnius su kepimo milteliais ir viską išmaišykite.

REKLAMA

Nulupkite obuolius, pašalinkite sėklas ir supjaustykite juos mažais gabalėliais.

REKLAMA

Paimkite kepimo indą, ištepkite jį augaliniu aliejumi ir įtieskite kepimo popierių.

REKLAMA

Sudėkite paruoštus obuolius ant dugno, o ant viršaus tešlą. Formą šiek tiek pajudinkite, kad tešla tolygiai pasiskirstytų ir dėkite į įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite 30-35 minutes.

REKLAMA

Atvėsinkite pyragą ir patiekite.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].