Puikus garnyras!

REKLAMA

Ingredientai:

  • kopūstai – 800 gramų
  • morka – 1 vnt.
  • svogūnas – 3 vnt.
  • kalendra ir kmynai – po 1/3 arbatinio šaukštelio
  • džiovinto česnako – 0,5 arbatinio šaukštelio
  • druska ir juodieji pipirai – pagal skonį
  • krapai – pagal skonį
  • augalinis aliejus – kepimui.

Paruošimas:

REKLAMA

Kopūstus susmulkinkite plonomis juostelėmis.

Smulkiai supjaustykite svogūną.

REKLAMA

Stambia tarka sutarkuokite morkas.

Augalinį aliejų supilkite į puodą ir ten sudėkite svogūną ir kepkite, kol taps permatomas. Tada pridėkite morkų ir kopūstų. Troškinkite ant vidutinės ugnies, kartais pamaišydami, kol daržovės suminkštės.

REKLAMA

Troškinimo pabaigoje įberkite maltos kalendros, kmynų ir džiovinto česnako.

Druskos ir pipirų įdėkite pagal skonį.

REKLAMA

Gero apetito!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].