Jums reikės:
REKLAMA
miltai – 150 g
REKLAMA
cukrus – 150 g
REKLAMA
riebi varškė – 300 g
REKLAMA
aliejus – 70 g
REKLAMA
kiaušiniai – 2 vienetai
REKLAMA
1⁄2 šaukštelio kepimo miltelių
REKLAMA
cukraus pudra
REKLAMA
Gaminimas:
Išsukite minkštą sviestą ir cukrų. Įpilkite varškės ir kiaušinių, plakite iki vientisos masės.
REKLAMA
Miltus išsijokite su kepimo milteliais. Viską sumaišykite ir šiek tiek plakite mikseriu. Tešla turi būti tiršta ir plastiška.
REKLAMA
Sutepkite formeles sviestu ir sudėkite po maždaug 3/4 formelės. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, apie 35–40 minučių.
REKLAMA
Išimkite paruoštus keksiukus iš formelių ir palaukite, kol visiškai atvės, geriau palikti juos kelioms valandoms arba per naktį. Pabarstykite cukraus pudra.
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].