Jums reikės:

REKLAMA

miltai – 150 g

REKLAMA

cukrus – 150 g

REKLAMA

riebi varškė – 300 g

REKLAMA

aliejus – 70 g

REKLAMA

kiaušiniai – 2 vienetai

REKLAMA

1⁄2 šaukštelio kepimo miltelių

REKLAMA

cukraus pudra

REKLAMA

Gaminimas:

Išsukite minkštą sviestą ir cukrų. Įpilkite varškės ir kiaušinių, plakite iki vientisos masės.

REKLAMA

Miltus išsijokite su kepimo milteliais. Viską sumaišykite ir šiek tiek plakite mikseriu. Tešla turi būti tiršta ir plastiška.

REKLAMA

Sutepkite formeles sviestu ir sudėkite po maždaug 3/4 formelės. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, apie 35–40 minučių.

REKLAMA

Išimkite paruoštus keksiukus iš formelių ir palaukite, kol visiškai atvės, geriau palikti juos kelioms valandoms arba per naktį. Pabarstykite cukraus pudra.

REKLAMA

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].