Neįmanoma neįsimylėti!
REKLAMA
Sudėtis:
1/2 kg braškių
REKLAMA
300 g trapios tešlos sausainių
2 stiklinės vidutinio riebumo grietinėlės
REKLAMA
1/4 puodelio cukraus pudros
1 šaukštas cukraus
REKLAMA
vanilinis cukrus
1/4 šaukštelio druskos
REKLAMA
Gaminimas:
Nuplaukite braškes ir nuskabykite viršūnėles. Keletą uogų palikite papuošimui.
REKLAMA
Likusias uogas supjaustykite per pusę ir sumaišykite su cukrumi.
REKLAMA
Grietinėlę plakite tol, kol susidarys tankios putos ir palaipsniui įpilkite cukraus, druskos ir vanilinio cukraus.
REKLAMA
Padenkite formą kepimo popieriumi. Paskirstykite pusę sausainių pirmam sluoksniui, po to paskirstykite 1/3 pjaustytų uogų.
REKLAMA
Tepkite grietinėlę ant uogų, tada dėkite kitą sausainių, braškių ir grietinėlės sluoksnį.
REKLAMA
Papuoškite deserto viršų uogomis, aptepkite torto kraštus grietinėlės likučiais.
REKLAMA
Įdėkite desertą į šaldiklį 3-4 valandoms.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].