Jums reikės:
REKLAMA
- 500 g maltos mėsos
- 1 svogūno
- 3-4 virtų kiaušinių
- Druskos, pipirų ar kitų prieskonių (pagal skonį)
Kaip gaminti?
- Maltą mėsą sumaišykite su svogūnais, druska ir pipirais.
- Ant kepimo popieriaus formuokite faršo sluoksnį, sudėkite virtus kiaušinius ir susukite į ritinį.
- Kepkite 200°C temperatūroje 40 minučių.
- Patiekite raikytą griežinėliais su grietine ar kitu padažu.
Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].