Ingredientai

  • konservuotos pupelės – 1 skardinė
  • jautiena – 300 g
  • raudonasis svogūnas – 1 vnt.
  • paprikos – 2 vnt.
  • česnakai – 3 skiltelės
  • graikiniai riešutai – 1 sauja
  • kalendra – 1 žiupsnis
  • actas 9% – 3 šaukštai
  • prieskonių mišinys chemeli suneli – 1 šaukštelis
  • augalinis aliejus – 3 šaukštai
  • juodieji pipirai ir druska – pagal skonį
  • aštrioji paprika – 1 vnt.

Gaminimo eiga

Riešutus paskrudinkite keptuvėje, tada susmulkinkite. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, įberkite druskos, acto ir aliejaus. Išmaišykite ir marinuokite apie 10 minučių.

REKLAMA

Išvirusią mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis. Paprikas reikia supjaustyti kubeliais, susmulkinti česnaką ir žoleles. Visus ingredientus sumaišome ir suberiame pupeles be skysčio. Sumaišome.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].