Subtilūs, lengvi keksiukai su sultingomis trešnėmis- puikus vasaros malonumas.

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA

Kvietiniai miltai 300 g

REKLAMA

Cukrus 150 g

REKLAMA

Kiaušiniai 3 vnt.

REKLAMA

Sviestas 150 g

REKLAMA

Kepimo milteliai 1 šaukštelis

REKLAMA

Trešnės 150 g

REKLAMA

Augalinis aliejus 3 šaukštai

REKLAMA

Vanduo 6 šaukštai

REKLAMA

Cukraus pudra 20 g

REKLAMA

Kaip paruošti:

Sumaišykite cukrų, sviestą ir augalinį aliejų.

REKLAMA

Įmuškite kiaušinius, supilkite vandenį ir vėl plakite.

REKLAMA

Į tešlą suberkite kvietinius miltus su kepimo milteliais, išmaišykite.

REKLAMA

Trešnes nuplaukite ir išimkite kauliukus. Nusausinkite ​​ir supilkite į tešlą. Sumaišykite su mentele.

REKLAMA

Sutepkite formas aliejumi. Tešlą supilkite į formas.

REKLAMA

Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200ºC, 12-15 minučių.

REKLAMA

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].