Subtilūs, lengvi keksiukai su sultingomis trešnėmis- puikus vasaros malonumas.
REKLAMA
Jums reikės:
REKLAMA
Kvietiniai miltai 300 g
REKLAMA
Cukrus 150 g
REKLAMA
Kiaušiniai 3 vnt.
REKLAMA
Sviestas 150 g
REKLAMA
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
REKLAMA
Trešnės 150 g
REKLAMA
Augalinis aliejus 3 šaukštai
REKLAMA
Vanduo 6 šaukštai
REKLAMA
Cukraus pudra 20 g
REKLAMA
Kaip paruošti:
Sumaišykite cukrų, sviestą ir augalinį aliejų.
REKLAMA
Įmuškite kiaušinius, supilkite vandenį ir vėl plakite.
REKLAMA
Į tešlą suberkite kvietinius miltus su kepimo milteliais, išmaišykite.
REKLAMA
Trešnes nuplaukite ir išimkite kauliukus. Nusausinkite ir supilkite į tešlą. Sumaišykite su mentele.
REKLAMA
Sutepkite formas aliejumi. Tešlą supilkite į formas.
REKLAMA
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200ºC, 12-15 minučių.
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].