Ingredientai:
REKLAMA
nuluptas moliūgas – 2 kg;
REKLAMA
cukrus – 200 g;
REKLAMA
dviejų didelių apelsinų sultys;
REKLAMA
citrinos rūgštis – 0,5 šaukštelio.
REKLAMA
Gaminimas:
Nuluptą moliūgą supjaustykite gabalėliais, suberkite į puodą ir užpilkite vandeniu, kad apsemtų.
REKLAMA
Pastatykite puodą ant silpnos ugnies ir virkite, kol moliūgai visiškai išvirs.
REKLAMA
Tada moliūgus susmulkinkite trintuvu arba sutrinkite per sietelį.
REKLAMA
Supilkite apelsinų sultis, įpilkite cukraus, citrinos rūgšties ir vėl pakaitinkite ant ugnies.
REKLAMA
Sureguliuokite sultis pagal savo skonį, jei reikia pridėkite cukraus ar citrinos, kol skonis bus tinkamas.
REKLAMA
Sultis užvirkite ir supilkite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].