Jums reikės:
REKLAMA
vištiena
REKLAMA
2 obuoliai
REKLAMA
100 g džiovintų abrikosų
REKLAMA
150 g majonezo
REKLAMA
3 skiltelės česnako
REKLAMA
prieskoniai
REKLAMA
druska
REKLAMA
Gaminimas:
Supjaustykite džiovintus abrikosus į 2 dalis.
REKLAMA
Peiliu atskirkite vištienos odą nuo raumenų (nuo krūties apačios ir per uodegą iš nugaros). Į kišenes sudėkite džiovintus abrikosus.
REKLAMA
Sumaišykite susmulkintą česnaką su majonezu, druska ir prieskoniais. Šiuo mišiniu įtrinkite vištieną.
REKLAMA
Obuolius supjaustykite skiltelėmis. Sudėkite obuolius į vištienos vidų, kraštus sujunkite su dantų krapštukais.
REKLAMA
Perkelkite vištieną ant riebalais išteptos kepimo skardos ir kepkite maždaug valandą, keletą kartų apversdami.
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].