Jums reikės:

REKLAMA

vištiena

REKLAMA

2 obuoliai

REKLAMA

100 g džiovintų abrikosų

REKLAMA

150 g majonezo

REKLAMA

3 skiltelės česnako

REKLAMA

prieskoniai

REKLAMA

druska

REKLAMA

Gaminimas:

Supjaustykite džiovintus abrikosus į 2 dalis.

REKLAMA

Peiliu atskirkite vištienos odą nuo raumenų (nuo krūties apačios ir per uodegą iš nugaros). Į kišenes sudėkite džiovintus abrikosus. 

REKLAMA

Sumaišykite susmulkintą česnaką su majonezu, druska ir prieskoniais. Šiuo mišiniu įtrinkite vištieną.

REKLAMA

Obuolius supjaustykite skiltelėmis. Sudėkite obuolius į vištienos vidų, kraštus sujunkite su dantų krapštukais.

REKLAMA

Perkelkite vištieną ant riebalais išteptos kepimo skardos ir kepkite maždaug valandą, keletą kartų apversdami.

REKLAMA

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].