Jums reikės:

REKLAMA

Kotletams:

  • 700 g maltos mėsos
  • 1 kiaušinio
  • 1 svogūno
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Įdarui:

REKLAMA
  • 7 kiaušinių
  • 80 g sūrio
  • Česnako, druskos, maltų juodųjų pipirų ar kitų mėgstamų prieskonių

Kaip gaminti?

Faršą sumaišykite su smulkintu svogūnu, druska ir maltais juodaisiais pipirais.

REKLAMA

Įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.

Išvirkite kiaušinius, perpjaukite pusiau ir išimkite trynius.

REKLAMA

Trynius sutrinkite šakute, suberkite prieskonius. Suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite (galite įdėti ir majonezo).

Į kiaušinių baltymų puseles sudėkite kiaušinių trynių masę ir sujunkite.

REKLAMA

Faršą padalinkite į 7 lygias dalis ir į kiekvieną mėsos paplotėlį įdėkite po įdarytą kiaušinį.

REKLAMA

Formuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite augaliniame aliejuje.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].