Jei niekada nebandėte patys pasigaminti skumbrės konservų, pats metas pamėginti!

Sudėtis:

6 skumbrės

1 kg svogūnų

1,5 kg morkų

2 kg pomidorų

2 šaukštai druskos

180 g cukraus

1 puodelis aliejaus

2 šaukštai acto

pipirai

lauro lapai

Gaminimas:

Svogūnus, morkas susmulkinkite trintuvu, supilkite aliejų, sudėkite druską, cukrų ir troškinkite keptuvėje 10 minučių.

Tada sudėkite supjaustytus pomidorus ir troškinkite 15 minučių.

Sudėkite skumbrę, supjaustytą 1 cm apskritimais, įdėkite pipirų, lauro lapų ir troškinkite 1,5 valandos.

Virimo pabaigoje supilkite 2 šaukštus acto.

Sudėkite į sterilizuotus stiklainius, užsukite, apvyniokite rankšluosčiais, kol visiškai atvės.

Skanaus!

Šaltinis

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].