Šie kiaulienos griežinėliai ant svogūnų, kepti su grybais, pomidorais ir sūriu pagal „YouTube“ kanale pateiktą receptą, yra tiesiog pasakiški.

REKLAMA

Išbandykite ir įsitikinkite patys!

Jums reikės:

REKLAMA
  • 3 – 4 svogūnų
  • 1 kg kiaulienos išpjovos
  • Druskos
  • Juodųjų maltų pipirų pagal skonį
  • 300-400 g grybų
  • 2 – 3 pomidorų
  • 200 g kietojo sūrio

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Nulupkite svogūnus, supjaustykite pusžiedžiais.

Išdėliokite ant aliejumi pateptos kepimo skardos (1 svogūną pasilikite sveiką, kad galėtumėte jį iškepti vėliau).

REKLAMA

Kiaulienos nugarinę supjaustykite storomis riekelėmis.

Kiekvieną mėsos riekelę įpjaukite tinkleliu.

REKLAMA

Mėsą iš abiejų pusių pagardinkite druska ir pipirais.

REKLAMA

Išdėliokite ją ant kepimo skardoje esančių svogūnų.

REKLAMA

Smulkiai supjaustykite svogūną, kurį atidėjote į šalį.

Dabar sudėkite į keptuvę ir pakepinkite su šiek tiek aliejaus.

REKLAMA

Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus.

REKLAMA

Apkepkite viską kartu ir pagardinkite druska.

Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždėkite maždaug po 2 valgomuosius šaukštus grybų.

REKLAMA

Pomidorus supjaustykite pusžiedžiais.

REKLAMA

Sudėkite ant grybų.

Pašaukite į iki 180°C temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug 50 minučių.

REKLAMA

Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka.

REKLAMA

Pasibaigus kepimo laikui, kepimo skardą išimkite iš orkaitės.

Kiekvieną mėsos gabalėlį pabarstykite tarkuotu sūriu.

REKLAMA

Kepkite dar 10 minučių 200°C temperatūroje.

Galite patiekti.

REKLAMA

Mėgaukitės!

REKLAMA

Instrukcijos vaizdo įraše:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].