Kepenėlių užkandis: puikus pasirinkimas šventiniam stalui

Ar jau galvojate, ką ruošite šventiniam stalui? Kepenėlių užkandis – puikus pasirinkimas! Pabandykite pasigaminti ir nustebinkite artimuosius.

REKLAMA

Ingredientai:

  • kepenėlės – 500 g
  • širdelės – 200 g
  • lašiniai – 200 g
  • kiaušiniai – 1-2 vnt.
  • manų kruopos – 100 g
  • česnakai – 4-5 skiltelės
  • druska, pipirai, muskatas
  • svogūnai – 2 vnt.

REKLAMA

Gaminimas:

  1. Kepenėles sumalkite mėsmalėje.
  2. Lašinius ir širdeles supjaustykite mažais gabalėliais. Sumaišykite iki vientisos masės.
  3. Susmulkinkite česnaką.
  4. Smulkiai supjaustykite svogūną ir apkepkite keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus.
  5. Viską sumaišykite iki vientisos masės ir sudėkite į riebalais išteptą formą. Viską išlyginkite.
  6. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.
  7. Atvėsinkite ir patiekite griežinėliais.

kepenėlių užkandis

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].